Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Magyar Kézműves Fagylalt Napja 2016

2016-05-08

Idén negyedik alkalommal tartják meg a “Magyar kézműves fagylalt napját”, 2016. május 8-án. A kezdeményezés lényege, hogy egy napon keresztül 50% kedvezménnyel lehessen fagylaltozni.

Egy gombóc fagyi ára idén 190-250 Ft között mozog. Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy vegyen magának. A kedvezménnyel remélhetőleg többen meg tudják magukat ajándékozni egy kis nyalánksággal.

A Fagylalt napjának másik célja, hogy a cégek támogassanak egy, a környezetükben található közintézményt, kórházat, csoportot és lepjék meg őket pár gombóc fagyival, hogy a hátrányosabb helyzetű személyek is részesedjenek a fagyi örömében.

Minden fagyizó kapni fog postai úton egy matricát, melyet az üzletben jól látható helyen kell kiragasztani, így azok is tudhatják, hogy hol lehet féláron fagyizni, akik nem követik az eseményeket az interneten.

A tavalyi évben közel 460 egység és valahol 100 ezer fagylaltimádó részvételével került megrendezésre A Magyar kézműves fagylalt napja. A szervezők bíznak benne, hogy idén még több cég csatlakozik a programhoz.

Csatlakozni a fagylaltnapja@gmail.com e-mail címen lehet.

Részletek

Dátum:
2016-05-08
Esemény Tags:

Szervező

Unnamed Szervező
E-mail:
fagylaltnapja@gmail.com
  • Impresszium

    A netdesszert.hu weblap magánszemélyek birtokában van. Szervereink elérését az Intrex-Hosting Kft biztosítja. Médiaajánlattal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot. A honlapon foglaltak felhasználása, átdolgozása, publikálása kizárólag a netdesszert.hu engedélyével lehetséges. Elérhetőség: info@netdesszert.hu
  • Find us on Facebook