Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

BaGaTech Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítás

2016-03-11 - 2016-03-13

Esemény Navigation

A BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítást 2014-ben a piaci szereplők azon igénye alapján hoztuk létre, hogy olyan megújuló és Magyarországon eddig még egyedülálló rendezvényre van szükség, amely a pékszakmában és cukrászatban dolgozók mellett, a vendéglátóipar szakembereinek is szól.

Rendezvényünket továvvra is a Magyar Pékszövetség, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség támogatásával és együttműködésében szervezzük, amely garancia a szakmai látogatói kör széles és hatékony elérésére valamint színvonalas bemutatók, programok megvalósítására.

Kiállítóink számára olyan kedvező ár-érték arányú megjelenést kínálunk, amely lehetővé teszi, hogy a piaci szereplők minél nagyobb számban vegyenek részt a rendezvényen és az ágazatok egészét reprezentálják.

Helyszínként korszerű és jól megközelíthető kiállítási csarnok – ingyenes parkolással – várja a kiállítókat és látogatókat.

A sikeres kiállítási megjelenéshez tapasztalt szervezői háttér biztosítja a szükséges feltételeket.

2014-ben a kiállítást közel 6.000 regisztrált szakmai látogató kereste fel.

Részletek

Kezdés:
2016-03-11
Vége:
2016-03-13
Esemény Tags:
Honlap:
http://www.bagatech.hu

Helyszín

BOK Csarnok ( régi Syma)
Dózsa György út 1.
Budapest, Pest megye 1146 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
www.syma.hu
  • Impresszium

    A netdesszert.hu weblap magánszemélyek birtokában van. Szervereink elérését az Intrex-Hosting Kft biztosítja. Médiaajánlattal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot. A honlapon foglaltak felhasználása, átdolgozása, publikálása kizárólag a netdesszert.hu engedélyével lehetséges. Elérhetőség: info@netdesszert.hu
  • Find us on Facebook