Idén sem maradunk fagylaltos esemény nélkül. 2017. március 2-4-ig tartják meg a Fagylalt Kiállítást a BOK csarnokban Budapesten. A BOK csarnok a régi Syma, csak névváltozás történt.

ESEMÉNY ELÉRHETŐSÉGE!

Az esemény felépítése egy kicsit módosult: “Mint ahogy a jó fagylalthoz a minőségi alapanyag mellett elengedhetetlen az egyedi elkészítési mód, egy kiállítás sikere is nagyban függ annak koncepciójától. A 2015-ben első ízben megrendezett esemény bebizonyította, hogy a fagylalt iránt óriási az érdeklődés és ezért a további fejlődés érdekében a tapasztalatok és visszajelzések figyelembevételével, a szakmaiság hangsúlyozása céljából, a jövő évben megújult keretek között, szakkiállítás jelleggel szervezzük meg a fagylaltos szakma szezonnyitó eseményét, a FAGYLALT KIÁLLÍTÁS-t.” – mondták a szervezők

Az esemény tematikája:

  • fagylalt alapanyagok
  • fagylaltgépek
  • kézműves fagylaltok
  • fagylalt kellékek
  • fagylalt kiszállítás
  • üzlet berendezések
  •  egyéb szolgáltatások

Érdemes kilátogatni a rendezvényre, mert március 3-én megválasztják a Kiállítás Fagylaltját is. Négy kategóriában nevezhettek a kiállítók, így ösztönözve őket arra, hogy az idei újdonságaikat még kifinomultabb módon tálalják a nagyközönség elé. Legyenek ők szakmai látogatók vagy pusztán érdeklődők. Emellett állandó program lesz a három nap során a Fagylalt és vendéglátóipar történeti kiállítás. A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum gyűjteményéből a kiállításra érkezik a fagylalt gyártás történetét bemutató tárlat, amely a vendéglátás más területébe is betekintést enged.

A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit, de fontos, hogy csütörtökön és pénteken csak és kizárólag szakmai látogatókat engednek be. Tehát akik, szeretnék látni a idei újdonságokat és bepillantást nyerni a fagylaltkészítésbe, Ők csak szombaton jöjjenek.

Mi ott leszünk!