Még néhány nap és kezdetét veszi a GastroPan 2015: tekintsék meg a legújabb sütési és főzési technológiákat!
 
 

2Több tízezer sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakember és érdeklődő látogat el a marosvásárhelyi President Kiállítási Központban, 2015. március 19-21-én megrendezésre kerülő szakkiállításra. A 24 országból érkező 132 kiállító standjainál a látogatók 3napon át tekinthetik meg az ipar újdonságait, legújabb technológiáit. A kiállítás alkalmával több mint 200 tehetséges pék és cukrász száll versenybe olyan díjakért, mint az Év Kenyere és az Év Tortája.

Az immár hetedik alkalommal megrendezett GastroPan szakkiállítás a technológia, művészet és innováció tökéletes ötvözetét nyújtja a látogatóknak. A 7000 négyzetméteren elterülő 3 kiállítóterem újszerű alapanyagoknak, hatékony technológiáknak, praktikus eszközöknek, bemutatóknak, konferenciáknak, gyakorlatias műhelyeknek és versenyeknek ad otthont

A STANDOKNÁL A LEGSZÉLESEBB SKÁLÁJÚ AJÁNLATOK LESZNEK TERÍTÉKEN

A GastroPan 2015 kiállításon a világszínvonalat képviselő kiállítók egy sor innovatív megoldást és technológiát vonultatnak fel, a látogatókat különleges ajánlatokkal, kóstolókkal, gyakorlatias bemutatókkal, üzleti ötletekkel, újonnan piacra dobott termékekkel várják. A GastroPan kiállítóinak teljes listája megtekinthető ITT vagy a www.gastropan.ro honlapon.

TEKINTSÉK MEG A LEGÚJABB TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓKAT

A GastroPan kiállításon megtekinthetik a legújabb tésztafeldolgozó és tésztaformáló gépek, valamint a leghatékonyabb kemencék működését, vagy elsajátíthatják tehetséges szakács-, pék- és cukrászmesterektől a legújabb munkatechnikákat. A kiállítás látogatói megtalálnak minden olyan felszerelést, eszközt és alapanyagot, amely egy versenyképes sütőipari, cukrászati vagy vendéglátó-ipari üzlet kialakításához szükséges.

A GastroPan 2015-ön kiállítottak teljes palettája megtekinthető ITT vagy a www.gastropan.ro honlapon.

KIOSZTJUK „AZ ÉV KENYERE ÉS AZ ÉV TORTÁJA” DÍJAKAT

Újszerű termékeket és az ország minden szegletéből érkező legjobb pék, cukrász és szakács művészi alkotásait tekinthetik meg a GastroPan kiállítás látogatói. A kiállítás keretein belül szervezett versenyeken a legeredetibb, leglenyűgözőbb és legfinomabb termékeket díjazzák, többek között az Év Kenyere és az Év Tortája díjakat is kiosztjuk. A díjakat a Pékek és Cukrászok Világszövetségének (UIBC) vezetői, Peter Becker (elnök) Ilonka Boldizsár (elnökhelyettes) és Michael Wippler a Német Pékszövetség alelnöke adják át.

GastroPan 2015 promo videó: ITT

GastroPan 2015 képgaléria: ITT

GastroPan 2015 kiállítás programja: ITT

A GastroPan szakkiállítás belépőjeggyel látogatható, amely ingyenesen kitölthető és letölthető a www.gastropan.ro honlapon. Bővebb információkért hívja a szervezőket: 0266-219.392 vagy 0733-313.042!

GastroPan 2015 | Media & PR

E-mail: pr@gastropan.ro | Telefon: +40266-219.392 | Mobil: +40733-313.042